Dritan Dragusha

Dritan Dragusha është i diplomuar në filozofi dhe aktualisht është kandidat për Master po në filozofi në Universitetin e Prishtinës. Dritani më shumë është i fokusuar në teori të kulturës dhe gjithashtu është i dhënë pas letërsisë, kinemasë, muzikës. Nga viti 2008 deri më 2012 ka punuar si gazetar.

nga autori