Drita Sylejmani

Drita Sylejmani është hulumtuese në Institutin e Prishtinës për Studime Politike (PIPS). Ajo ka studiuar Shkenca Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare në Universitetin e Varshavës dhe në Universitetin e Cyrihut. Ajo ka qenë pjesëtare e Komitetit të Studentëve të UW, e Shoqatës Evropiane të Studentëve të Drejtësisë (ELSA) dhe anëtare e Model United Nations Zurich.