Driada Matoshi

Driada Matoshi, ka mbaruar Fakultetin e Arteve - Aktrim dhe është profesioniste e fushës së marrëdhënieve me publikun. Luan në teatër, në film dhe është aktiviste për të drejtat e kafshëve.