Dren Pozhegu

Dren Pozhegu është hulumtues në fushën e ekonomisë zhvillimore dhe ekonomisë politike. Aktualisht ai është kandidat për Master në Ekonomi Politike Ndërkombëtare dhe Zhvillimore në Fordham University në New York. Në të kaluarën, ai ka punuar si hulumtues në Institutin GAP dhe Iniciativën Kosovare për Stabilitet.

nga autori