Donjeta Demolli

Donjeta është në përfundim të studimeve Master në Shkencë Politike në Universitetin e Missourit - Mizzou në SHBA, ku gjithashtu është duke studiuar një drejtim Minor në Studime Gjinore. Fokusi i saj janë lëvizjet politike dhe ndikimi i grave/diversitetit gjinor në këto lëvizje.

nga autori