Dite Gashi

I diplomuar nga Stuart School of Business në Çikago është ndërmarrës në teknologji financiare. Bashkëthemelues i Bitsapphire dhe themelues i Decissio, Diteu është adhurues i revolucionit të ekonomisë së bazuar në inovacion.