Dinko Gruhonjiç

Dr. Dinko Gruhonjiç është kryeredaktor i portalit VOICE, zëvendës kryeredaktor i portalit Autonomija, drejtor programi i NDNV-së, drejtues i Agjensisë së Lajmeve Beta për Vojvodinën, korrespondent i Deutsche Welle, dhe bashkëpunëtor i Al Jazeera Balkans. Njëherësh është profesor i asociuar në Departamentin e Studimeve të Medias pranë Fakultetit Filozofik në Novi Sad. Është një veprimtar i shoqërisë civile dhe një antifashist.