Diellza Gashi

Diellza ka përfunduar studimet e doktoratës në fushën e menaxhimit të organizatave. Ajo punon si ligjëruese e lartë në Kolegjin Riinvest për lëndët e ndërlidhura me menaxhimin dhe organizatat. Ajo gjithashtu është pjesë e Institutit Riinvest ku dhe mban pozitën e Drejtoreshës për programe. Diellza është autore e shumë punimeve dhe hulumtimeve shkencore dhe është botuese e rregullt në shumë revista shkencore, po ashtu është aktive në publikimin e artikujve shkencor.