Denis Kolunxhija

Denis Kolunxhija është gazetar dhe zëvendës-kryeredaktor i portalit Cenzolovka. Ai shkruan për Qendrën Kërkimore dhe Analitike të Vojvodinës (VOICE) dhe portalin e Zgjedhjeve Amerikane. Jeton në Novi Sad.