Daria Meshcheriakova

Daria Meshcheriakova është gazetare profesionale, duke punuar kryesisht me mediat ukrainase dhe gjermane. Ajo ka një diplomë master në shkenca politike. Që nga muaji maj Daria banon në Prishtinë si pjesë e programit 'Gazetari në Rezidencë' për shkak të luftës së vazhdueshme në Ukrainë. Daria zakonisht është me bazë në Kiev.

nga autori