C. Raja Mohan

C. Raja Mohan është drejtori i Institutit të Studimeve të Azisë Jugore të Universitetit Kombëtar të Singaporit dhe një ish anëtar i Bordit Këshillues të Sigurisë Kombëtare të Indisë.