Çelnaja

Çelnaja është emision debativ - përpjekje intelektuale e Sbunkerit - ku do të trajtohen dhe diskutohen koncepte, fenomene dhe trende shoqërore. Në emision do të jenë të ftuar intelektualë, akademikë dhe aktivistë për të zgjeruar dhe thelluar botëkuptimet tona mbi realitetin, gjegjësisht për t’i dhënë përgjigje pyetjeve të cilat prekin individin dhe shoqërinë.

Për çdo pyetje, sugjerim, a koment na shkruani në [email protected].

Projekti mbështetet dhe financohet nga Rockefeller Brothers Fund.

nga autori