Butrint Berisha

Butrint Berisha ka përfunduar studimet BA për Shkenca Politike në Universitetin e Prishtinës dhe studimet MA në Universitetin e Stokholmit, duke përfshirë një semestër shkëmbimi në Universitetin e Strathclyde, në Skoci. Aktualisht është i angazhuar në Institutin e Pristinës për Studime Politike (PIPS). Fokusi i tij është politika ndërkombëtare.

nga autori