Bujar Rexhepi

Bujar Rexhepi ka diplomuar me Masters në Politikat Publike në Indiana University, SHBA. Fokusi i tij kryesor gjatë studimeve ka qenë në Politikat Mjedisore dhe ato të Energjisë. Studimet bachelor i ka përfunduar në Universitetin Amerikan në Kosove, në fushat e Ekonomisë dhe Menagjmentit.