Bujar Ejupi

Bujar Ejupi është ekonomist me përvojë dhjetëvjeçare si konsulent në fushën e ekonomisë, biznesit, marketingut dhe investimeve. Bujari ka qenë  zëvendësdrejtor komercial në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës, ndërsa aktualisht është menaxher i projekteve në sektorin jo-qeveritar. Ai ka mbaruar Fakultetin Ekonomik në Universitetin e Prishtinës dhe dy programe master, MA në menaxhment dhe MSc në Menaxhim të Shërbimeve (Rochester Institute of Technology). Bujari është autor i disa hulumtimeve ne fushën ekonomike dhe angazhohet si ligjërues dhe trajnues në fushën e menaxhimit dhe marketingut.

nga autori