Bruna Çeliç & Faith Leslie

Bruna Çeliç është një Asistente Programi, në Programin e Lidershipit Transatlantik në Qendrën për Analizën e Politikave Evropiane.

Faith Leslie është nje studente e diplomuar në Universitetin Elon duke marrë diploma në Studime Ndërkombëtare dhe Shkenca Politike. Ajo është e interesuar në komunikimet politike, bashkëpunimin transatlantik përmes BE -së dhe NATO, dhe në politikën e Ballkanit Perëndimor.