Bronwyn Jones

 

Bronwyn Jones është një shkrimtare, redaktore dhe praktikuese mediatike e cila aktualisht është Drejtore Ekzekutive e "New Perspektiva", një OJQ mediatike që thekson çështjet e marrëdhënieve shumicë-pakicë në Kosovë.