Bind Skeja

Bind Skeja është themelues i OJQ-s “Qendra për Informim dhe Përmirësim Social”. Studimet i ka përfunduar në Psikologji Eksperimentale në Universitetin e Yorkut. Sot ai është i angazhuar si aktivist në fushën e shëndetit mendor.

nga autori