Biljana Zhikiç

Biljana Zhikiç është doktore e shkencave të medias dhe antropologjisë. Ajo është e përfshirë në gazetari dhe media, kërkime gjinore dhe kërkime pakicash. Ajo është gazetare e Programit të parë të Radio Sllovenisë dhe redaktore e drejtuese e emisionit autorial në Radio Shtudent. Ajo shkruan për portalet rajonale. Gjithashtu drejton Qendrën Kulturore Danilo Kish në Lubjanë.