Besnik Pula

Besnik Pula specializon në Ekonomi Politike dhe është profesor-asistent në Departamentin e Shkencës Politike në Universitetin Virginia Tech në ShBA. Besniku ka doktoruar në Sociologji në Universitetin e Miçigenit. Shkruan kryesisht për politikat zhvillimore, çështjet sociale dhe ekonomike.

nga autori