Besnik Rexhepi

Besnik Rexhepi është asistent i hulumtuesit në Institutin për Hulumtime Strategjike dhe Sociale, “STRAS”. Ai ka diplomuar në Kolegjin “Pjetër Budi”, në degën Administrim Biznesi. Ka marrë pjesë në disa projekte të International Finance Corporation. Ka punuar si gazetar i ekonomisë në “Gazeta Fjala” dhe për disa vite ka punuar si përkthyes në revistën “Ekonomia”.

nga autori