Besa Shahini

Besa Shahini është avokuese e politikave publike, me fokus politikat arsimore dhe sociale. Besa ka eksperiencë të gjatë hulumtuese dhe analitike në sektorin jo-qeveritar ne Kosovë, Ballkanin Perendimor dhe Kaukazin Jugor. Për një mandat ka shërbyer si ministre e arsimit në Republikën e Shqipërisë. Besa ligjëron mbi politik-bërjen në Hertie School në Berlin.