Besart Peci

Besarti ësht politolog, i diplomuar në Shkenca Politike në Universitetin e Prishtinës. Aktualisht punon në IOM Kosovo dhe është themelues i Organizatës për qytetarizëm aktiv “Tjetërqysh” në Mitrovicë.


?