Bernie Sanders

Bernard Sanders është një politikan dhe aktivist Amerikan i cili ka shërbyer si senator i ri i Shteteve të Bashkuara nga Vermont që nga viti 2007 dhe si Përfaqësues i SHBA për rrethin e gjerë të kongresit të shtetit nga 1991 në 2007.