Baton Haxhiu

Baton Haxhiu është një nga ikonat e gazetarisë kosovare. I diplomuar në Sociologji në Universitetin e Prishtinës, Batoni ka qenë redaktor në revistën Koha, kryeredaktor në gazetën Koha Ditore dhe drejtues i gazetës Express. Aktualisht drejton televizionin Klan Kosova.