Audrye Wong

Audrye Wong është Studiuese e Strategjisë së Madhe, Sigurisë dhe Postdoktoratës së Statecraft në Harvard Kennedy School dhe Programin e Studimeve të Sigurisë të Massachusetts, Instituti i Teknologjise.