Artan Loxha

Artan Loxha është ekonomist i zhvillimit. Ai ka mbarur studimet në ShBA (Columbia University) dhe Britani të Madhe (London School of Economics), ndërkaq ka punuar në Bankën Botërore në Uashington si ekspert i politikave të punësimit.