Artan Mustafa

Artan Mustafa është hulumtues dhe ligjërues në fushën e politikës sociale. Ka studiuar shkencë politike dhe zhvillim të qëndrueshëm në Universitetin e Vjenës, Universitetin Uppsala dhe Universitetin e Prishtinës, si dhe ka pasur qëndrime në Universitetin e Missouri-t, të Tokios dhe të Oslos. Ka punuar në gazetari që nga viti 2001 dhe ka qenë kryeredaktor i Gazetës Jeta në Kosovë (2011-2013).

nga autori