Artan Mustafa

Artan Mustafa është gazetar dhe kërkues në fushën e shkencave politike. Ka qenë kryeredaktor i Gazetës Jeta në Kosovë dhe Gazetar i Vitit në Kosovë (2007). Është autor i “çdo gjë është ftesë për dehje” (2015).

nga autori