Armend Tahirsylaj

Armendi ka përfunduar studimet e doktoraturës në fushën e politikave arsimore dhe arsimit krahasues ndërkombëtar në SHBA gjatë viteve 2010-2015 dhe aktualisht është hulumtues arsimor dhe ligjërues në Universitetin Linnaeus në Suedi.