Armela Lamaj

Armela Lamaj është Fashion Designer e diplomuar pranë Akademise së Arteve të bukura në 
Brera. Gjatë studimeve të saj në fashion, ka treguar interes të veçantë per teknologjinë e materialeve  
të reja në industrine e tektilit. Ku trajton temën e paralelizmit mes dizainit dhe arkitekturës, si 
dhe ndikimin e teknologjisë në zhvillimin e dy fushave. Pas kryerjes së studimeve në Itali u zhvendos në Tiranë ku përvec mësimedënies është marrë me editorinë e modës dhe stilimit në fashion. Vitet e fundit një interes i vecant ka qënë dhe kërkimi i saj artistik qe lidhet me ilustrimet dhe 
printimin në materiale tekstili. Aktualisht ajo është pedagoge në departamentin e Artit dhe Dizainit pranë Universitetit POLIS.