Arjeta Dragaj

Arjeta Dragaj është redaktore e Lajmeve në T7.
Karrieren e ka nisur në televizionin Klan Kosova ku ka qenë e angazhuar për rreth 5 vite si gazetare në departamentin e informacionit.
Është fituese e çmimit në fushën e mbrojtjes së të drejtave të femijëve, pas një hulumtimi që u ka bërë OJQ-ve që merren me fëmijë.
Gjendja e viktimave të dhunës seksuale në Kosovë,të drejtat e fëmijëve dhe rastet në nevojë janë disa nga fushat kryesore që ka trajtuar si gazetare.