Arbër Fetahu

Arbër Fetahu – ka përfunduar studimet Bachelor në Universitetin e Prishtinës drejtimi Shkenca Politke, dhe studimet Master ne Missouri State University në drejtimin Global Studies. Me parë ai ka punuar si gazetar në Klan Kosova dhe si Research Assistant në Insitutin për Politika Zhvillimore (INDEP). Tani ai angazhohet si Research Fellow në Insititutin e Prishtinës për Studime Politike (PIPS).

nga autori