Andrej Nikolaidis

Andrej Nikolaidis është shkrimtar malazez, kolumnist dhe këshilltar politik.  Në vitin 2011 Andrej ka fituar  çmimin e letërsisë nga Bashkimi Evropian për romanin e tij "Sin".