Andi Rexhepi

Andi Rexhepi është në përfundim të studimeve për Marrëdhënie Ndërkombëtare në Universitetin Selcuk dhe i vijon studimet për Juridik në Universitetin e Prishtinës. Ai është autor i rregullt në platformën online për shkenca sociale Mana Özü në gjuhën turke. Fokusi i tij është Analiza e Politikës së Jashtme, Politika Ndërkombëtare dhe Teoritë e Marrëdhënieve Ndërkombëtare.

nga autori