Albian Krasniqi

Albian Krasniqi ka përfunduar studimet postdiplomike për ‘Ekonomi të Zhvillimit’ në Universitetin e Sussex-it në Britani. Është i specializuar në fushën e ndihmave të huaja dhe efektit të tyre në ekonomi. Aktualisht punon si Analist i Buxhetit Qendror në Ministrinë e Financave dhe Transfereve.   

nga autori