Albesa Aliu

Albesa Aliu ka studiuar Psikologji pranë Hellenic American University në Athinë, Greqi. Ajo ka punuar në fushën qytetarisë aktive në Kosovë duke iniciuar dhe udhëhequr programe rreth vullnetarizmit dhe avokimit, kryesisht në Gjilan dhe Prishtinë. Tani është në përfundim të studimeve Masters me fokusim në “Ndërtim të Paqes dhe Zhvillimit Bashkëpunues” pranë Canadian Mennonite Univeristy në Winnipeg, Canada.