Akri Çipa

Akri Çipa është konsulent dhe ekspert i politikës së jashtme. Çipa ka mbaruar studimet Master në Columbia University, New York, dhe është aktiv me analiza në fushën e marrëdhënieve ndërkombëtare, çështjeve të sigurisë, demokratizimit dhe proceseve integruese. Shkrimet e tij janë publikuar në The National Interest, Euractiv, Jerusalem Post, Balkan Insight, Brussels Times dhe të tjera.

nga autori