Agron Demi

Agron Demi është hulumtues i politikave publike, drejtor ekzekutiv i Institutit GAP dhe njëri ndër analistët politik më të shquar në vend. Më parë ka punuar me NDI, në projekte ndihmëse për komisionet parlamentare të Kuvendit të Kosovës. Agroni ka mbaruar studimet për Administratë Publike dhe për Punë Sociale në Universitetin e Prishtinës. Ka qenë kolumnist i rregullt në disa gazeta vendore. Si aktivist i shoqërisë civile, ai është anëtar bordi i disa organizatave jo-qeveritare.

nga autori