Adrian Zenz & Erin Rosenberg

Adrian Zenz, është një bashkëpunëtor i lartë në studimet e Kinës në Fondacionin Përkujtimor të Viktimave të Komunizmit në Uashington.

Erin Rosenberg është një avokat i specializuar në ligjin penal ndërkombëtar dhe dëmshpërblimet.