Adea Batusha

Adea Batusha ka përfunduar studimet Bachelor në Universitetin e Prishtinës për Filozofi, dhe tani po vazhdon studimet Master në Universitetin e Uppsalës për Sociologji të Arsimit. Si aktiviste politike ka qenë aktive nga viti 2010, së pari në Lëvizjen VETËVENDOSJE! dhe më pas në Partinë Socialdemokrate ku është përqëndruar në forumin per politika, specifikisht në departamentin e arsimit.

nga autori