Bradford DeLong

J. Bradford DeLong është profesor i Ekonomisë në Universitetin e Kalifornisë në Berkeley, si dhe studiues në National Bureau of Economic Research. Ai ka qenë zëvendës ndihmër i Sekretarit të Shtetit gjatë administratës Clinton, ku ishte përfshirë në negociata të buxhetit dhe tregtisë. Roli i tij në krijimin e bailout-it të Meksikës gjatë vitit 1994 e shndërroi në liderin e transformimit të Amerikës Latine në një rajon të ekonomive të hapura.