• HAPU - Festival i artit në Hapësirë Publike // Një Konstelacion i Vetës. E enjte, 20 korrik nga ora 21:00 tek Parku në lagjen Ulpiana, projeksion dhe bashkëbisedim (premierë e videos eksperimentale). Një histori e katër njerëzve që zhvillohen nëpër kohë. Duke përfaqësuar një konstelacion të vetës.

  • Nursery Crymes Duke filluar nga dita e enjte 20 korrik deri më 22 korrik, ne orën 20:00 fillon performanca promenadë specifike në vend, që trajton temën e moralit,idetë e autoritetit dhe indoktrinimit shoqëror e që bazohet në rimë, këngë, rrëfime që mësojmë si fëmijë..

  • Ndikimi i sigurimit shëndetësor në punësim Më 20 korrik nga ora 10:00, në zyret e Lëvizjes FOL, organizohet diskutim në lidhje me zbatimin e ligjit për sigurime shëndetësore dhe ndikimet e këtij ligji në punësim, me fokus të veçantë të rinjtë.

  • Pirates of the Caribbean Të shtunën në ora 19:00,në Prishtina Hackerspace kemi disa të ftuar nga Partia Pirate Gjermane dhe Piratët e Rinjë të Gjermanisë.Një ndenjë me muzikë karebiane.

  • IN SITU FOCUS E premte, 21 korrik  nga ora 17:00 në Teatrin ODA do të jenë  artistët nga Mischief La-Bas (Skotlandë) me artistët e të rinjtë nga Kosova dhe Hugo Bergs, coordinator artistik i C-TAKT nga Domelhof (Belgjikë) për një bashkëbisedë dhe zbulim të prapaskenave e përvojave të një bashkëpunimi ndërkombëtar në krijimet artistike të dedikuara për hapësirë publike.

  • Zëri për trupin, trupi për zërin Të premten duke filluar nga ora 18:30, në hapësirat e Prishtina Hackerspace, punëtori me Luan Durmishin për teknikat më bashkëkohore të vokalit.

  • Punëtori: Si të luash në hapësirë publike? Me 22 korrik,e shtune në teatrin Oda nga ora 11:00 realizohet një punëtori në kuadër të Festivalit HAPU që i’u dedikohet të gjithë të interesuarve 16-97 vjeç.Kjo punëtori ka për qëllim mësimin e teknikave të paraqitjes publike,zhonglimit,teknikave të lëvizjes trupore dhe sfidave të lojës në hapësirë publike. 

VIDEO