Përballje

Liria e medias në Kosovë - Ndërmjet ruajtjes së privatësisë dhe interesit publik

Liria e medias në Kosovë -

Shkruajnë Vehbi Kajtazi, Vigan Qorrolli, Flutura Kusari dhe Halil Matoshi. 

  • Protestoj 6  Protestohet kundër parregullsive në udhëheqjen e vendit, në sheshin "Zahir Pajaziti", ora 17:00. 

VIDEO